Arendalsuka og Frokostforum 28. august

jære klyngevenner

Velkommen tilbake i langbukser, om du har det som meg. Jeg er veldig fornøyd med en hel juli med SoMe-rFerie -men nå er vi godt i gang:

Like viktig som arrangementene, er samtalene med folk som kan bidra til at vi alle når våre mål. Klyngens team har en rekke navn på blokka vi ønsker å snakke med, men om du selv ikke kan være i Arendal men ønsker at vi skal bruke eventuelle muligheter må du gjerne ta kontakt med oss. (Se kopi-feltet for hvem av oss som vil være i Arendal).

  • Fjerde onsdag i måneden har vi som vanlig FrokostForum fra kl 08:15. Meld deg på til høstens første den 28. august om du ikke allerede har den i din kalender. Denne gangen vil vi bl.a. få
    • Fabrikksjef Morten Braatø i Kebony vil fortelle om endringsledelse i praksis -og du får blant annet innblikk i den spennende miljøteknologi-bedriften Kebony.
    • Vice president Europe Tore Thorsteinsen I ENRX med “Hva har ansiktskremer med induksjon å gjøre?»
    • pluss en godbit til ser det ut til 😊 (og har du en godbit selv du vil presentere på FrokostForum i høst hører vi gjerne fra deg!)
  • Også er vi selvsagt godt synlig på ONS 26.-29. august. Er du ikke allerede med i vår delegasjon (stand nr 7340 i hall 7: Norner, TS Group, Excentric, BlueGreen, Brevik Engineering, Opt-E og Infener) er du hjertelig velkommen til å besøke oss der eller i teltet i Vågen på kvelden.

Også er vi veldig fornøyd med å kunne ønske Google velkommen som medlem i klyngen! De gjorde et fantastisk flott bidrag på Industriuka, med 2 av de 4 høyest rangerte foredragene. At vår egen Yara-sjef og styreleder Ole-Jacob Siljan scoret helt på topp (av 90 evaluerte!) er verdt en liten hyllest: Jeg lagt ved et bilde av han ved kaffemaskinen -legg merke til bilde på maskinen 😊.

Bård Stranheim
Daglig leder/CEO