Pipelife Norge AS

Pipelife Norge er Norges største produsent og leverandør av rørsystem i plast. Bedriften er en del av Pipelife-konsernet som er blant Europas ledende produsenter av plastrør og tilhørende deler. Våre rør benyttes til vann, avløp, kabelbeskyttelse og elektriske husinstallasjoner.

En betydelig andel av produksjonen går til eksport. Dette gjelder særlig rør av polyetylen (PE) i store dimensjoner, der Pipelife Norge har utviklet et unikt konsept med hele den vestlige halvkule som marked. Det innovative avløpsrørsystemet Smartline er også på tur til å bli en stor eksportvare.

Pipelife Norge er en innovativ bedrift med egen forsknings- og utviklingsavdeling i Surnadal. Vi investerer kontinuerlig i nye produkter og produksjonsmidler for å sikre en bærekraftig og miljøvennlig produksjon i Norge. Helse, miljø og sikkerhet og kvalitet er alltid førsteprioritet.

Pipelife Norge har i dag tre fabrikker:

I Surnadal produseres rør og deler i polyvinylklorid (PVC), polypropylen (PP) og polyetylen (PE) til vann og avløp, drenering, VVS, kabelbeskyttelse og el-installasjon. Fabrikken har ca. 100 ansatte. Her ligger selskapets hovedkontor. Se bildet øverst til høyre.

På Stathelle produseres rør i polyetylen (PE), og det er her Pipelife produserer store rør i lange lengder. Fabrikken har ca. 50 ansatte. Se bilde nederst til høyre.

På Ringebu produseres det rørsystemer med innebygd frostsikring.

I tillegg har selskapet kontorer i Oslo, Bergen og Trondheim.

  • Kontaktperson :
    Knut Vegar Oddnes
  • Telefon:
    +47 99 57 59 91
  • E-post:
    knut.vegar.oddnes@pipelife.com