Skiens Rustfri Industri

Skiens Rustfri Industri AS (SRI) ble etablert i 1953 og var den gang lokalisert i Skien sentrum. Produktene den første tiden var hovedsakelig deler og utstyr til næringsmiddelindustrien.

I 1985 overtok nye eiere driften av selskapet. Disse utviklet bedriften videre og fikk etter hvert kunder innen større prosessindustri og offentlig virksomhet. Markedsføring har opp gjennom tiden ikke hvert gjennomført i nevneverdig grad. «Jungeltelegrafen» har sørget for at nye kunder stadig har meldt sin interesse.

Etter hvert som oppdragene økte i omfang fant man det nødvendig å ta en beslutning om flytting til større og mer hensiktsmessige lokaler. Slike ble funnet på Raset i Skien, hvor man flyttet inn i 1995. Produktene var som tidligere basert på den kompetansen bedriften hadde opparbeidet innen syrefaste, rustfrie og andre spesielle materialer. Med god fagkunnskap innen avansert platearbeid lyktes det bedriften å skape kunderelasjoner som ga grunnlag for utvidelse av arbeidsstokken fra 4 til 10 personer.

Ønske fra kunder om større oppdrag i form av volum og vekt har medført at bedriften igjen har truffet et viktig valg. SRI har nå overtatt gamle Elvestad Verksted i Gråten og flyttet dit sommeren 2000. Dette betyr at bedriften kan tilby sine kunder en enda bedre service. Verkstedet ligger idyllisk til ved bredden av Skienselva. En av de store fordelene vi ser er at verkstedet har en utmerket kai og kan transportere større enheter «vannveien».

I dag fremstår Skiens Rustfri Industri a.s som en solid samarbeidspartner for sine kunder og skreddersyr løsninger etter deres behov. Vår stab teller i dag 26 dyktige medarbeidere og alle har som mål:

 • Yte maksimalt for å imøtekomme våre kunders forventninger.
 • Hos oss vil dere som kunder møte en bedrift som har satt Helse, Miljø og Sikkerhet i første rekke.
 • Kvaliteten på våre leveranser sikres gjennom vår internkontroll og vårt KS-system i.h.t. NS ISO 9002.
 • Kontaktperson :
  Jan Erik Berntsen
 • Telefon:
  +47 91 86 74 75
 • E-post:
  jan@rustfri-industri.no