Stena Recycling AS

Stena Recycling-gruppen er Nordens ledende gjenvinningsselskap med over 3000 ansatte og 196 gjenvinningsanlegg i 7 europeiske land (Norge, Sverige, Danmark, Finland, Polen, Tyskland og Italia). Selskapet ble etablert i 1939 av Sten A Olsson i Gøteborg, og vi gjenvinner i dag over 6 millioner tonn avfall årlig i gruppen.

I Norge er vi rundt 300 ansatte på 15 anlegg.

Vår kjernevirksomhet er å maksimere ressursene i kundens avfall.
Om avfallsfraksjonene oppstår i bedrifter, hos kommuner eller privatpersoner så står vi klare til å håndtere råvarene. Vi samler inn fra alle deler av samfunnet, og vi vet hvordan vi skal bearbeide, gjenbruke, gjenvinne eller, om det er nødvendig, uskadeliggjøre eller deponere avfallet.

Sammen med kunden designer og tilpasser vi en gjenvinningsløsning, inklusive relaterte tjenester som utdanning, rådgivning og avfallsstatistikk.

Vår virksomhet er underlagt strenge miljøkrav fra myndighe­tene, og Stena Recycling AS er sertifisert iht. ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001. I tillegg er vi sertifisert iht. Sellihca og Achilles.

Vi er en del av Stenasfæren og inngår i Stena Metallkonsernet. Selskapsgruppen har over 18 000 ansatte i hele verden, omsetter for over 60 MRD SEK og er familieeid (Gøteborg).

  • Contact person :
    Kristian Bratsberg
  • Phone:
    +47 911 38 554
  • E-mail:
    kristian.bratsberg@stenarecycling.com