2023 er godt i gang, og det er vi også

2023 er godt igang, og det er vi i klyngeadministrasjonen også!

  • Nye oppgaver gjør at vi er i gang med rekruttering av nøkkelpersonell i deltidsengasjement. Du kommer bl.a. til å møte Shangar Ghaffri som ved siden av studier på USN skal jobbe halv tid med å bygge vår nye SIVA-finansierte «pilot node» som skal testsenter i regionen. Vi reiser til Stord denne uka for å starte samarbeidet med Katapultsenteret Sustainable Energy.
  • Kampen om kraften fortsetter. Som beskrevet i forrige klyngenytt jobbes det med å få vindkraft fra Søndre Nordsjø II til Grenland. Helt ferskt er Lars Haltbrekkens spørsmål til olje- og energiministeren i saka.
  • Vestfold og Telemark Fylkeskommune arrangerer et info- og dialogmøte 7. februar kl 14-17, mer info og påmelding her. Her får du bl.a. info om Energikommisjonens konklusjoner ved Sverre Gotaas!
  • I forbindelse med Industriuka reiser en dedikert gruppe ressurser rundt på Norgesturné for å promotere og rekruttere kompetanse til regionen. Vi er tilstede på ulike karrieredager, konferanser og messer. Vi starter allerede 8.februar i Grimstad. Derfor ønsker vi å promotere de attraktive arbeidsmulighetene regionen har å by på. Vi trenger da informasjon som på en spenstig og attraktiv måte gjenspeiler bedriftene som aktivt søker kompetanse og hvilke behov dere har. Si «JA» på denne lenken så tar vi kontakt.
  • I morgen, tirsdag 31. januar  kl 17-19 arrangeres en After Work i Porsgrunn hvor våre medlemmer Rambøll og Sparebanken Sørøst-Norge skal snakke om åpenhetsloven og grønn finansiering. Påmelding og program her – vær kjapp i så fall.

 

-og litt om et av høydepunktene for hydrogennettverket i forrige uke var bedriftsbesøk hos NEL – største gruppa de har hatt på besøk. Mer info finner du her!