Donut-party i morgen fredag kl. 11:30

Snart tid for kortbukser på fulltid! Innspurt på mange områder, og vi gleder oss til å ta fatt på neste halvår!

  • DONUT-party: Snart skipes verdens største termoplast-konstruksjon ut til kunde: Marine Donut. I morgen, fredag 30. juni kl 11:30 inviterer vi til en uformell samlingpå brygga i Asdalstrand 291 for å ta den i øyensyn, og høre fra klyngemedlemmene Bluegreen og Ranold som sammen med Stressman har jobbet hhv med de fysiske og digitale delene. Melder du deg på er du sikret servering av en donut: Påmelding.
  • Katapult-node Powered by Telemark blir stadig mer konkret. I går hadde vi kickoff og samlet konsortiet og gleder oss over at vi ser konturene av en katalog av test-utstyr med både ting vi visste om, nytt for oss og noe som kan bygges for å øke regionens posisjon som stedet for validere nye tekniske løsninger. Se og del.
  • Arendalsuka blir i år som i fjor et bevis på godt samarbeid i regionen: Grenlandskommunene og klyngen har stand i gågata, og en rekke spennende aktiviteter. Sett av tirsdag evnt onsdag, klikk deg inn på vår Facebook-side og meld deg på. Vedlagt oversikt over våre arrangementer. I tillegg har mange av våre medlemmer gode arrangementer, vi møtes f.eks. på ENRX sitt arrangement 17. august «Lad mens du kjører»?

God sommer til deg som ikke møter oss på smultring-fest i morgen!

Bård Stranheim
Daglig leder/CEO
+47 908 85 035