Emax – Arendalsuka – Frokostforum

«Har dere landa etter Industriuka?» spør folk oss stadig vekk.

«Nei, vi har ingen intensjoner om det» er svaret. Vi hadde 640 bedrifter og organisasjoner innom. Mellom 7-8000 mennesker. Bruker vi andres tall på ringvirkninger har disse brukt rundt 50 MNOK, og hotellene var fulle i hele regionen. De siste måtte til Tønsberg for å få plass! Neste år er det bare å tenke utleie på AirBnb. Faglig sett er vi også fornøyd med evalueringen fra uka. 16 av foredragene har fått score høyere enn 4 på en skala til 5. Men aller mest happy er vi med alle som forteller om salg og nyttige kontakter videre. 16% av utstillere oppnådde avtaler og 91% leads de tror vil gi business!

Hva skjer nå?

  • Onsdag 14. juni er det nytt møte i Hydrogennettverket med bl.a. presentasjon av en helt fersk hydrogen-rapport bestilt fra departementet (OED). Miljødirektoratet presenterer sin like ferske rapport om klimatiltak mot 2030 m.m. Over 90 av dere får innkallinger hit, er du en av de som ikke står på denne lista, gi oss beskjed. Møtene er på teams andre onsdag i måneden fra 9-11:30.
  • Mandag 6. – onsdag 8. august kan du være med på deler av gründercampen Emax. I fjor hadde vi over 60 unge talenter mellom 18-25 år på Kjølnes. I år blir det flere! USN, Yara, Bouvet, HIP, Proventia er med. Vi har som mål å gjøre dette hvert år – men trenger noen flere som bidrar økonomisk: En deltaker koster 15.000, vil du investere i en eller flere? Vi skreddersyr gode løsninger for å være synlig under arrangementet, eller enda bedre: Bruke de unge talentene på konkrete utfordringer!
  • Mandag 14. – fredag 18. august er det igjen Arendalsuka. Sammen med vertskommunene i Grenland planlegger vi flere gode arrangementer. Tirsdag og onsdag bør du sette av om du vil være med. Mer info kommer.
  • Onsdag 30. august starter vi en ny møteplass for klyngemedlemmer: «Frokostforum» blir arrangert siste onsdag i måneden fra kl 8 – 10, i auditoriet i bygg 25 på Herøya. Vi åpner for ulike temaer av bred interesse, ta kontakt om du har ideer eller ønsker. Først ut er Yara og Bouvet: «Se klart med LiDAR: Nøyaktig volummåling i bulkhaller gjennom digitalisering». Et tema til kommer – og tid til å prate med folk og litt å bite i.
    Vil du stå på invitasjonslista så du får disse rett inn i kalenderen? Send oss en «JATAKK til Frokostforum» tilbake på denne klyngemailen.

PS1: Henger på en komprimert formidling av hva som skjer i EU fra Innovasjon Norge.

PS2: Følger du oss på Facebook? Hvis ikke gikk du glipp av Ole Ragnar Helgens poetiske utfordring til Industriuka neste år. Eller info om boka til Ådne Naper «Kraft eller krise», rykende fersk med terningkast 6 i TA.

Bård Stranheim
Daglig leder/CEO
+47 908 85 035