Industriuka 2020 vel gjennomført!

Industriuka 2020 ble avviklet fra 2.-6.november. Programmet har vært variert og spennende og tilbakemeldingene har vært at det har vært høyt kvalitativt nivå og motiverende arrangementer gjennom uka. Vi takker alle sponsorer, bedrifter på stands, samarbeidspartnere og deltakere!

Det har vært et godt samarbeid mellom mange arrangører og vi gleder oss til å starte arbeidet med Industriuka 2021 som er planlagt siste uke i mai – fra 25.-28. mai. Vi  fortsetter arbeidet med å løfte Industriuka til Norges viktigste møteplass for frønn industri, og inviterer virksomheter til å bli med på Industriuka som 2021 både som samarbeidspartnere, sponsorer og arrangører av egne arrangement som del av neste Industriuke.  Ta kontakt med Irene Siljan Vestby (irene@greenindustrycluster.no) dersom du ønsker mer informasjon om hvordan dere kan ta del i dette videre.

Green Industry Cluster arrangerte denne uka Industridagen og Green Industry Clusters Offshorekonferanse. Klikk under for å se flere bilder fra disse dagene, presentasjoner og opptak fra innleggene.

KLIKK HER for mer fra Industridagen

KLIKK HER for mer fra Green Industry Clusters Offshorekonferanse