Industriuka-nytt – Ny styreleder i klyngen – Digipro konferansen

Kjære klyngevenner

Fristende å sitere Ole Brumm akkurat nå: «Selv om det å spise honning er en meget god ting, er det et øyeblikk rett før du begynner å spise, som er enda bedre enn når du gjør det.»

Vi er glade for at over 60% av våre medlemsbedrifter er involvert i årets Industriuka – som utstillere, samarbeidspartnere, besøkende på konferansen, foredragsholdere…

  • Dette har du ikke hørt om før nå: Industriukas partidebatt avslutter festuka torsdag 11. mai kl 19 i Ibsenhuset. Statsråd Terje Aasland, Guri Melby -alle så nær som ett parti.
  • Har du ennå ikke satt deg inn i hva Industriuka ellers byr på, ta en titt på kulepunktene under signaturen -legg merke til at du kan bestille billetter ved å svare på denne eposten.
  • Forrige uke valgte årsmøtet nytt styre. Ny styreleder er Yaras Ole-Jacob Siljan, og nytt styremedlem er Hege Svendsen i Grenland Havn. Årsberetning for 2022 vedlagt.
  • Sammen med DigiPro, USN, SINTEF og HIP arrangerer vi 25. mai «Digitalisation for Sustainable Process Industries». Meld deg på senest 5. mai.