Frokostforum med Kjetil Jansrud 22. november – Gründerevent 23. november

Kjære klyngevenner!

Vi er i gang med november, første snøfallet har overrasket oss som vanlig. Klynga har en rekke gode tilbud til deg som ønsker å være godt skodd for glatta vi har foran oss:

  • Vekstkonferansen «Powered by ODD» 15. november har nå 163 deltakere! Mer info, og meld deg på her.
  • Neste Frokostforum arrangeres 22. november fra kl 08-10. Du får igjen gode eksempler på teknologisamarbeidet i klyngen – Egde og Vianode samarbeider om en hvordan skaper verdier på en dataplattform. Klyngen og 10 av medlemmene har et pilotprosjekt finansiert av SIVA for å lage testfasiliteter for teknologiutvikling basert på verdier og kompetanse vi allerede har på plass – Katapult-node Telemark. Og siden innovasjon først og fremst handler om mennesker har vi en samarbeidspartner vi gleder oss til å møte: GetHUMAN. Her kommer Anders, Johan og selveste Kjetil Jansrud: «Tilbakemelding, lagånd og innovasjonskultur». Meld deg på her.
  • Gründerevent: Torsdag 23. november på kvelden, kl 18, kan du være med på et samarbeidsprosjekt mellom Rubynor og klyngen: Vi lager et gründer-event med tema investering i startups. Lekent og lærerikt. Meld deg på her.
  • Også er ikke alt fryd og gammen. Forslag til statsbudsjett kan ramme vår egen International School Telemark. Vil du bli med å gi en stemme for å sikre at vi har dette tilbudet når vi rekrutterer internasjonalt kan du skrive deg på i opprop her. Lykkes vi som planlagt med Frier Vest og Google-satsing trenger vi økning, ikke avvikling…

Katapult-node Telemark kartlegger behovet, gi oss gjerne et innspill her.

Men jeg kan jo ikke slutte med en sutring: I forrige uke arrangerte fylkeskommunen et topplederforum i regi av Klima og energinettverket. Her ble det presentert resultater som viste at medlemmene har redusert utslipp (utenfor kvotepliktig sektor) fra 2021 til 2022 på 7.7%. Godt å se tall som er gode nok for å nå 2030-mål. Mer av det trenger vi fremover.

-og har du ennå ikke meldt på bedriften på vårt rekrutterings-stønt «Hjem til jul»?

GOD HELG!

Bård Stranheim