Har du meldt deg på onsdagens Frokostforum med Kjetil Jahnsrud?

Kjære klyngevenn

Denne ukas høydepunkt? Utvilsomt Vekstkonferansen «Powered by Odd»! Med 93% maksimal score fra deltakerne er det ikke bare trioen Odd, Grenland Næringsforening og klyngen som er fornøyde. Takk til dere 220 som kom. Og fikk du ikke med deg dette men ønsker å se bilder som ble vist på skjermen deler vi gjerne!

  • FrokostForum: Onsdag 22. november 08:15-10:00. Vi blir mange, og flytter arrangementet til kantina i Bygg 25 denne gangen. Kom fra 08:15 og få noe å bite i først. Kjetil Jahnsrud skal inspirere til samspill som gir fremragende resultater. Og du får innblikk i teknologisamarbeidet mellom Vianode og Egde. Inviter med deg kollegaer, og meld gjerne på deg selv og kollegaer samlet.
  • Torsdag kveld på Kafé K kl 17:30 er du invitert til «Fra startup til scaleup». Velkommen, enten du bare er nysgjerrig på hva tech-selskaper er, eller vil lære om hvordan du kan bli med som investor med små beløp eller mer. Vi garanterer at du får historier som ikke er fortalt før, og god tid til å prate med andre nysgjerrige. Meld deg på her.
  • Hjem til jul: Over 20 av dere har meldt dere på «Hjem til jul» 21. desember. Vi har flere ganger så mange påmeldte unge mellom 25-40 som kommer for å møte dere, regner med stinn brakke. Har du ikke sikret deg plass gjør du det her – i løpet av denne uken lukker vi vinduet for søknad om å få være blant de 5 bedriftene som får pitche på scenen.
  • Industriuka: Vi er kjempefornøyde med å ha fått en langsiktig samarbeidsavtale med Yara som partner! Vi er godt i gang med både konferanse, messe og andre tilbud gjennom uka 10.-13. juni 2024.

Håper vi sees i løpet av uka, men ønsker deg uansett en effektiv innspurt mot jul!

Bård Stranheim
Daglig leder/CEO