Hjem til jul – og god jul!

Kjære klyngevenn

En takknemlig siste klyngemail for i år!

  • «Hjem til jul» ble arrangert for første gang i går kveld. 25 av klyngens medlemmer var på plass med stand. 170 unge potensielle jobbsøkere deltok, og 36 bedrifter totalt. Et samarbeidsprosjekt mellom Grenland Næringsforening og klyngens HR-nettverk. Varden dekket dette her, og mange bilder av deltakere finner du på vår Facebookside.
  • Siden forrige klyngemail har vi også arrangert speed date for ressursene som ble rammet av REC-nedleggelsen. 10 av klyngens medlemmer stilte opp, og flere har allerede fått jobbtilbud!
  • FrokostForum arrangeres 24. januar fra kl 08:15-10.00. Hovedtema er kapital: Skagerak Capital forteller om nyetablert vekstfond Friar, Eksfin og Innovasjon Norge «Hvordan utvikle sterke eksportbedrifter i regionen ved hjelp av statlig finansiering?». Og som alltid et godt case med teknologisamarbeid: Denne gangen blir det et kinderegg av et utviklingsprosjekt mellom Ranold, Stripe Media og Bluegreen.  Har du ikke FrokostForum i din kalender, kan du melde deg på her: Påmelding.

Med et julebilde fra oss i klyngeadministrasjonen ønsker vi å takke for samarbeidet i 2023, og ønsker deg og dine en julehøytid med det som gleder deg aller mest!

Hilsen Shangar, Lene, Jostein, Arne og Bård