Telemarkskveld i Oslo 6. mars, m.m.

Godt nytt år alle klyngevenner!

2024 inneholder mer spenning enn mange er komfortable med. Det gir også muligheter. Vi ønsker at året vil preges av kongens tale på nyttårsaften: «Håpet er at de nye målene verdens ledere har satt må bli fulgt av handling». Han skulle vi gjerne hatt som taler på Industriuka, som nettopp setter «Kraften til å handle» som overskrift. Nyttårstaleren fra 1. nyttårsdag, statsministeren, er derimot bekreftet på åpningsdagen 10. juni!!

Vi er godt i gang med 2024! Med flere godbiter du bør vurdere å få med deg:

  • «Mind the gap -hva trenger det grønne skiftet av deg» arrangeres av USN onsdag 18. januar kl 15:30 – 18:00 i Bø, evnt på en skjerm nær deg. Sjekk det spennende programmet her.
  • FrokostfForum onsdag 24. januar fra kl 08:15, med et godt eksempel på teknologisamarbeid mellom Ranold, Stripe Media og BlueGreen, Eksfin og Innovasjon Norge om statlig finansiering for økt eksport, Skagerak Capital om nytt Friar-fond, og Rubynor-gründer Ole Morten Heggebakken Amundsen vil gi en intro til skatteintensivordningen -enda en grunn til å investere i tidligfaseselskaper. Meld deg på her.
  • Telemarkskveld i Oslo 6. mars. Igjen lager vi en møteplass for medlemsbedrifter som ønsker å komme i kontakt med morgendagens medarbeidere. «Hjem til jul» ble en stor suksess hvor 70% av bedriftene rapporterte at de fikk kontakt med 2-10 aktuelle ressurspersoner, 20% med mellom 10 og 20! Du kan lese mer om arrangementet og meld på bedriften din her. Arrangementet vil bli markedsført for «folk flest» i løpet av noen dager.

2024 er på nytt år for ONS som går av stabelen i Stavanger 26. – 29. august 2024, og Powered by Telemark legger som alltid opp til felles deltakelse for medlemmer. Vi skal ha stand i messehall 7 og paviljong i Vågen, som tidligere år. Ved å gå til denne linken kan du helt uforpliktende melde interesse for deltakelse for din virksomhet og mer informasjon om deltakelsen.

Bård Stranheim
Daglig leder/CEO