FrokostForum, Telemarkskveld og Hackaton

Kjære klyngevenner

Vi gleder oss til å invitere til flere godbiter i de nærmeste ukene:

 • FrokostForum 28. februar fra 08:15 til 10.
  • DNV Imatis har tatt en ledende posisjon i digitalisering av sykehus. Som et spinoff fra olje&gassektoren, den gang Cardiac. Hør om teknologien og løsningene og vekstambisjonene med hovedsete i Storgata i Porsgrunn.
  • Morten Andresen er gründeren bak Cardiac og Imatis. Siden 1991 har han bygget selskaper med banebrytende teknologi, i dag er han også investor i helseindustri, Palla Pharma. Jeg gleder meg til å snakke med han om gründerreiser og teknologi.
  • «Veikart for avfall» er et prosjekt klyngen har kjørt i halvannet år. For å bli klimapositiv holder det ikke å fokusere på «scope 1» utslipp. Vi må bli like gode på scope 2 og 3, og det får du høre mer om. Metodikk og verktøy blir presentert av Mepex, og industriell anvendelse blir presentert av Eramet. Meld deg på her.
 • Telemarkskveld 6. mars kl 17 i Oslo: Vi samler folk «innafor». Folk vi gjerne vil knytte kontakter med, morgendagens medarbeidere? Meld deg på her.
  Og vil du ha stand? Da må du registrere deg her.
 • Hackaton 16.-17 mars «8TWh i 2030 -på klimaets og naturens premisser»: Dette er en lagkonkurranse om å lage konkrete løsninger på kraftkrisa. Vinneren får 50.000 som er donert av Skagerak Energi. Alle får gleden av å lage et underlag til videre politisk behandling i regionen. Studenter fra USN fra teknologi, natur, samfunn og økonomi deltar i tverrfaglige team, men her er det mulig for deg som har passion for å løse floker til å melde deg på. Du finner påmeldingsskjema og mer info her.

Bård Stranheim
Daglig leder/CEO