En milepæl er nådd

Kjære klyngemedlem

En milepæl er nådd: Navnebyttet offisielt godkjent, eposter er endret. Vi vil også kunne nås på epost med kortformen baard@poweredby.no – men ingen forkortelser, please 😊.

Nå er det Industriuka som har nesten alt fokus:

  • Meld deg på: Gå inn på Kjøp Billett, og velg «Conference Pass – Powered by Telemark». Som klyngemedlem får du 25% på dagspass, og 33% på ukespass. Festmiddag blir nok utsolgt, så her lønner det seg å reagere raskt – og da bruker du promo-kode 2040. Inviter med deg dine business-kontakter!
  • Vi skal kåre en prisvinner av «Powered by Telemark AWARD». I fjor var det Opt-E som vant. ”Prisen har åpnet dører for oss – vi har brukt denne i all markedsføring!» sier @Erik Magelssen. Som sist er vi ute etter innovasjon i samarbeid. En teknologibedrift eller gründer, som jobber sammen med en større aktør som har et problem. Du finner mer info her, med mulighet for å skrive inn din nominerte. Og du kan selvsagt nominere deg selv! 😊 Innen mandag 16. mai kl 16!
  • Ellers er det mange gladsaker i medlemsmassen om dagen: Inovyns hydrogenprosjekt har fått 10 MNOK fra Enova, Trosvik Maritime har fått en svært viktig kontrakt på to nye fartøy, NEL har åpnet sin nye fabrikk med 5 x verdens etterspørsel!
  • Har du fått med deg etableringen av CC+, senter for klimapositive teknologier? SINTEF, USN, Herøya Industripark og klyngen står bak. Se opptak av webinaret i mars her. Hopper du frem til 1:46:00 får du presentasjon av selve CC+.