Hva skjer’a ?

Hei klyngevenner

Vi er stolte av våre nye nettsider som nå er lansert -sammenslåingen av de tre klyngene finner du nå på disse sidene.

Vi får gode innspill om relevante ting som skjer og vil samle dette i «HVA SKJER’A». Sjekk ut:

  • Viktig mulighet – kommende utlysninger i Horzion Europe 2023/2024! Vårt EU-nettverk Prosess+ arrangerer 24. mai webinar  – se tekst nedenfor signaturen min.
  • USN inviterer til «USN EXPO» 25. mai – for alle dere som ønsker å komme i kontakt med gode ingeniører og IT-folk, er dette verdt å se på (vedlegg).
  • Industriuka 30. mai – 2. juni har du sikkert i boka di allerede! Vi håper du også inviterer med deg dine kollegaer og businessforbindelser. For å gjøre det letter har vi laget en «onepager» på to sider som du kan dele i ditt nettverk! (sjekk løsningen bak QR-koden i vedlegget – en av Proventias gründerbedrifter lager denne kule løsningen)
  • Den norske ambassaden og Innovasjon Norge inviterer alle som er i Hydrogen-business til et hydrogenforum i Hamburg 13. juni, se vedlagte epost.

Fra: Katrine Vinnes
Hei,

Prosjektet Process+ finansieres av Norges Forskningsråd og Innovasjon Norge, gjennom EU-nettverksordningen. Prosjektet er et samarbeid mellom de tre industriklyngene ACT Cluster, Eyde-nettverket og Industrial Green Tech; og koordineres av Norsk Industri. Vi ønsker å invitere til et digitalt felleswebinar 24. mai, hvor hensikten er å informere om «Call topics» – utlysninger vi forventer i arbeidsprogrammet for 2023/24. Vi vil også informere om nyheter og endringer fra Process4Planet og kommisjonen.

For mer informasjon om Process+ nettverket, program og påmelding for webinar, se lenke: https://www.norskindustri.no/dette-jobber-vi-med/forskning-og-innovasjon/process/ Lenke til seminaret sendes til de påmeldte.

12