Industriuka – bedre enn vi turte håpe på!

Hei!

  • Industriuka: Jadda! Det ble en suksess. Mellom tre og fire tusen besøkende fordelt på de fire dagene. 100% av de som har evaluert så langt «ANBEFALER ANDRE Å DELTA PÅ INDUSTRIUKA 2023!» Den blir i uke 19 (8.-11- mai, sett av i kalenderen). 4 av 5 av de som har deltatt med stand rapporterer om leads de forventer gir business, og 1 av 5 har «done deal». 16 ledere i våre større medlemsbedrifter stilte opp for 10 minutters møter med leverandører og gründere – over 75 møter ble gjennomført – og tilreisende bedriftsledere har omtalt det som «verdt hele turen». Og har du lyst til å lese hvordan åpningen av uka ble oppfattet, anbefales denne som også har en liten filmsnutt av de 160 barna som var med som surprise i starten.
  • 5 råd til næringsministeren: Vi hadde to ministre på besøk, og vi har i dag en kronikk i Varden og TA som oppfølger til næringsministerens entusiastiske åpning av uka. Du finner denne også i Teknisk Ukeblad.
  • Power Award: Gratulerer til Sustaintech og Trosvik Maritime som vant Power Award – årets «power couple». Les mer her.
  • Arendalsuka: Klyngen fortsetter med høyt aktivitetsnivå: Vi jobber nå med Arendalsuka (her vil vi veldig gjerne ha med oss spennende jobbmuligheter, hvem leter du etter?).
  • Emax: Sammen med USN, Proventia, Ungt Entreprenørskap henter vi hjem en nasjonal gründercamp for unge mellom 18-25 første uka i august. Emax har i 9 år vært arrangert på Lillehammer av Innovasjon Norge, men når de ikke lenger planla for dette, tok vi dette med hjem til Kjølnes. Den som vil delta for å komme i kontakt med gründertalenter må bare gi lyd fra seg. Vi trenger bl.a. jurymedlemmer 2. og 3. august.
  • Styrenettverk: Vår egen @Silje Berntsen Bogen og @Espen Nilsen har sammen med Grenland Næringsforening tatt initiativ til å kartlegge behov for et styrenettverk –fyll ut skjema her om det er relevant!

Ønsker alle en god innspurt for å nå mål for første halvår!08

Bård Stranheim