Periti

Periti ble etablert i 2015 og eies fra januar 2023 av 5 seniorkonsulenter. Periti bemanner prosjekter og prosesser med egne konsulenter, fra vårt nettverk eller via våre samarbeidspartnere.

Våre seniorkonsulenter har operativ og virkelighetsnær erfaring og utfører oppdrag spesielt rettet mot prosess-, bioindustrien og annen Industri. Vi bidrar med kompetanse i alle faser av kundens prosjekt.

Våre konsulenter har kompetanse tilpasset oppgaven; teknisk og kommersiell kompetanse, strukturert metodikk og er erfarne verdiskapere i industriens tjeneste. Kompetanse og nettverk gjør oss i stand til å møte oppdragsgivers mål til verdiskapning ved å levere partnerskap til teknisk utvikling og realisering av nye industrielle prosesser og produkter.

Vi jobber også mye med rådgivning og interimledelse over hele landet. Interimledelse gir tilgang til lederkompetanse i en avtalt periode og innebærer for kunden rask tilgang til våre ressurser. Periti´s interimkonsulenter har relevant og lang erfaring relatert til ledelse, kriseledelse, snuoperasjoner, strategisk endring, nysatsning, prosjektledelse, Supply Chain, innkjøp, økonomi og finans.

Alle våre oppdrag utføres vanligvis ute hos kunden over hele Norge. Periti har hovedkontor på Herøya Industripark i Porsgrunn.

Kontaktpersoner:
Kjell Simonsen; Mail: kjell.simonsen@periti.no, Mobil: +47 911 21 100
Pål Stampe; Mail: pal.stampe@periti.no, Mobil: +47 900 89 234
Per Brynildsen; Mail: per.brynildsen@periti.no, Mobil: + 47 909 92 105

 • Kontaktperson :
  Kjell Simonsen
 • Telefon:
  +47 911 21 100
 • E-post:
  kjell.simonsen@periti.no
 • Kontaktperson :
  Pål Stampe
 • Telefon:
  +47 900 89 234
 • E-post:
  pal.stampe@periti.no