Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver innen bygg & arkitektur, transport, energi, vann, miljø & helse, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 17 kontorer. Virksomheten har totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land.

15. oktober 1945 ble Rambøll grunnlagt som «Rambøll & Hannemann»-partnerskap i København. Siden den gang har Rambøll blitt til en internasjonal rådgivervirksomhet med 12 500 dedikerte spesialister.

FREMTIDSRETTEDE LØSNINGER

I Rambøll er vi opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger som skal gi rom for vekst og utvikling, og som er det beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring. Våre tjenester skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

KREATIVITET OG INNSIKT – VÅR MÅTE Å SKAPE NYE IDEER PÅ

Vi erkjenner at våre løsninger er avhengig av våre medarbeideres kreativitet, innsikt og integritet. Vi ønsker derfor individuelle forskjeller velkommen, og vi ser at team satt sammen av mennesker med ulik faglig og personlig bakgrunn er et godt utgangspunkt for å skape inspirerende løsninger. Gjennom et slik samarbeid vil våre medarbeidere også utvikle seg selv og øke sitt potensial. Rådgiving handler jo først og fremst å kunne – i kraft av sin kompetanse og innsikt – bistå andre med å oppnå optimale løsninger.

  • Kontaktperson :
    Jon Rødsætre
  • Telefon:
    +47 95 49 44 12
  • E-post:
    jon.rodsatre@ramboll.no