Telemarkskveld i Oslo – Hackaton – Bypakka

Kjære klyngevenner

  • Telemarkskveld i Oslo 6. mars: I morgen blir det en samling av gode folk i Oslo som jeg håper du har fått invitasjon til! Har du lyst og anledning er det fortsatt mulig å melde seg på. Vi runder sikkert 200 personer. Du får møte folk fra stortingsbenk til ordførere og fylkespolitikere og administrasjon både «innafor» og her «utafor». 17 av våre medlemsbedrifter (se liste under signaturen) har stand (fortsatt mulig for etternølere med standpåmelding). Den største gruppa er folk som er glad i Telemark eller nysgjerrig på hva vi gjør. Mer info her, inklusive påmelding.
  • Hackaton 16.-17. mars: Vi har 9 påmeldte lag! Det er en helg vi gleder oss til! Har du lyst til å komme til Kjølnes/USN og kjenne på stemningen er du velkommen. Og fortsatt klarer vi å få på plass et lag eller tre om du har lyst til å være med å lage veikart for å skaffe 8TWh i 2030 på klimaets og naturens premisser.
  • FrokostForum 20. mars: Kom og spis frokost fra kl 08:00, og få med deg innsikt i hva som skjer på avfall og gjenvinning. Eramet presenterer sitt arbeid med kartlegging av utslipp fra «scope 3», MEPEX presenterer digital løsning for å finne status og potensiale i din bedrift, og klyngen gir innblikk i prosjektet for veikart av avfallshåndtering som ble avsluttet nylig. CarbonCrusher forteller hvordan de bygger karbonnegative veier.  Meld deg på her, eller trykk «accept» i kalenderen din om du har den der allerede.
  • Bypakka: Vi har meldt oss inn i debatten om bypakka. Du og jeg skal bidra til å nå nullvekstmålet! Hvordan kan du lese i kronikken som sto i TA fredag. Les mer her.

Vi har også et rent Hydrogenforum hver andre onsdag i måneden – neste 13. mars kl 9-11 på teams – si ifra om du er interessert men ikke står på invitasjonslista!

Bård Stranheim
Daglig leder/CEO