Yara satser på ungdommen

Hva er en bedre måte å markere 8. mars enn å inngå avtale om videreføring av Emax-samarbeidet: Yara girer opp sin aktive rolle som partner for ungdomscampen Emax. 100 unge gründertalenter fra hele landet kommer til Porsgrunn, og her ligger kvinneandelen på rundt 50% historisk sett.

Sammen med USN, Ungt Entreprenørskap, Proventia og GetHuman inviterer Emax Sverige og klyngen til en uke som bygger neste generasjon vekstgründere med bærekraft som ledestjerne.

Er du en av Norges fremste gründere?

Emax Norge søker nå etter Norges ledende unge gründere i alderen 18-25 år. For å bli tatt opp til Emax Norge vil du bli tildelt et stipend, som viser at du har gjort en forskjell gjennom entreprenørskap. Vi tror at du er en person som ønsker inspirasjon, kunnskap og et utvidet nettverk og ser det som et verktøy for å utvikle deg som gründer. Hvis du blir tildelt et stipend for å delta i Emax Norge, venter dager fulle av inspirerende foredrag, informative workshops og en mulighet for deg til å møte andre gründere. I tillegg vil du få mulighet til å utvikle forretningsideer i forbindelse med FNs Verdensmål.

Fyll ut søknaden for å få muligheten til å delta på Emax Norge.