Arendalsuka ++

Kjære klyngevenner

Da er det utvilsomt full fart igjen:

  • Neste uke begynner Arendalsuka! Grenlandskommunene har gitt klyngen oppdraget med å lede prosjektet, og vedlagt finner du hvor regionen er synlig og hvor vi har arrangementer. Sees der? Vi er på plass hele uka.
  • Forrige ukes gründercamp, Emax ble en kjempesuksess! 65 unge fra hele landet dro hjem med en opplevelse av å være på et sted hvor næringsliv, USN og det offentlige drar sammen og har åpne armer for changemakere. Skagerak Energi og Yara leverte utfordringene de brynet seg på. Energi og mat! Fra klyngen stilte også Bouvet, NHO, Skagerak Capital, Proventia og New Normal Group med folk, og det vil overraske meg om ikke en slik arena er et smart sted å posisjonere seg for morgendagens entra- og intraprenører. Det ble et TV-innslag på NRK regionalt, du finner en artikkel her, og innsatsen i sosiale medier gjennom uka har nådd over 25.000 i målgruppen!
  • Minner også om Industriukas etterfest, 25. august kl 14:00 – 17:00+ hvor 24 Seven Office i samarbeid med klyngen og GNF inviterer til digitalisering i det grønne skiftet. Meld deg på her!

Vi har også et markedsføringsprosjekt, for å øke regionens attraktivitet for tilflytting og investeringer. Tre kampanjer er kjørt med gode klikkrater og lesetid. Alle handler om menneskene, med industri som budskap mellom linjene. Siste historie handler om to som jobber i industrien, hun i Ranold, han i Yara.

Program Arendalsuka