Er du klar for Industriuka?

Kjære klyngemedlem

Er du klar for Industriuka 8. – 11 mai? Vi begynner å bli veldig klare, og vi vet at vi har et fantastisk godt produkt å tilby deg! Gå inn på https://industriuka.no/program/

Meld deg på allerede nå – men til det trenger du en promokode som gir medlemmer nærmere 40% rabatt: SJEKK MAIL UTSENDT TIL KLYNGEMEDLEMMENE 14. MARS.

  • Forum: Klyngen har en rekke tematiske forum. Du finner oversikten her. I kalenderen finner du aktivitetene, flere på vei inn.
  • Rammebetingelser for det grønne skiftet i Norge har aldri vært viktigere enn nå. Dette blir tema mange av dagene i Industriuka – bl.a. fra konsernsjef i Yara Svein Tore Holsether og konsernsjef i Ineos Geir Tuft. USA har endret spillet –hvordan svarer vi på IRA?
  • Hydrogensatsingen er en av landets store muligheter. Klyngen utfordret i februar klimaminister Barth Eide direkte, en kronikk basert på dette finner du i TU, og i et intervju her.
  • «Mer av alt – raskere» er blitt vår alles marsjordre etter at Energikommisjonen la fra sin rapport. En aktør som kan bidra her er vårt nye klyngemedlem Fred. Olsen Renewables. To årsverk er lagt ned for å utrede mulighetene i vår region for kortreist kraft, det skriver @Gaute Tjensvoll og jeg om her.

Men altså viktigste du kan gjøre akkurat nå: Meld deg på Industriuka – en dag eller flere – og inviter med deg kollegaer og partnere!