Kronikk om valget fra industrien

Endelig mandag!

  • Vi er mange som er bekymret for valget vi har foran oss: Mer fornybar kraft raskere er en forutsetning for å bli klodens første klimapositive industriregion. Flere partier har gått ut med prinsipielle holdninger som ønsker å stoppe eksempelvis vindkraftutbygging uten å søke mer kunnskap. Sammen med en håndfull industriledere har vi skrevet en kronikk som forhåpentligvis trykkes i alle fylkets aviser denne uka.
  • I morgen, 29. august, arrangerer vår partner DigiPro et webinar kl 8-9 om digitalisering i industrien sammen med Katapulten DigiCat.
  • Jobber du eller noen i din organisasjon med innovasjonsledelse? Vi arrangerer et 4 dagers kurs (gir studiepoeng) i samarbeid med Kjeller Innovasjon. Søknadsfrist 10. september! (du får partner-pris)
  • Bouvet inviterer deg som er interessert i datanalyse til et frokostseminar 21. september på Herøya – meld deg på her.

Også ønsker vi nytt medlem velkommen i klyngen: NorHybrid Renewables AS. Du har kanskje sett deres vertikale vindturbiner – så små og effektive at de nesten må kalles politisk korrekt. Sammen med solenergi bygger de ut hybride energiløsninger, og et av industribyggene på Herøya, Miljø Eiendom AS, har allerede installert NorHybrid sin løsning på taket og får dekket 50% av sitt strømbehov.

Ønsker deg en effektiv uke!

Bård Stranheim